avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranj provocat de jocul copiilor cu mingea
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranj provocat de jocul copiilor cu mingea

Stau la bloc,si intre blocuri este o strada pe care trec masini,si pe margine se parcheaza masinile.Copii vecinilor se joaca cu mingea sub privirea parintilor,si lovesc masinile parcate,printre care si a mea.Este legal?tinand cont ca pe acolo trec si masini?Cum pot proceda,pentru ca de vorba buna nu se poate.Astept raspunsuri.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: catalinafilofteia , utilizator 10:07, 10 Iunie 2016
Lipsa de spatiu deranjeaza atat detinatorii de vehicule cat si parintii copiilor
Este problema frecventa care fie se solutioneaza amiabil,fie prin sesizarea oficiala a autoritatilor
De regula ,astfel de probleme trebuiesc solutionate cu decenta,cu intelepciune si cu toleranta
Faceti o sesizare scrisa la Primaria din localitatea, comuna sau orasul dvs.
Nu am cum sa inteleg un parinte care sta si priveste cum copilul dansului loveste cu mingea in masina mea si a vecinilor...am incercat cu frumosul dar nu s-a putut si la cca 50 de metrii este un loc de joaca...se pot juca acolo....cu vorba buna si amiabil nu se poate...
si ce sa scriu practic in sesizare?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident la ora de educatie fizica .. si cine plateste? loressa loressa O eleva de liceu a ramas fara un dinte si alti doi i-au fost stirbiti in sala de sport in timpul orei de educatie fizica. Impactul s-a produs ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Solutie pentru copii care se joaca fotbal in parcare? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Presupun ca este o problema generala si foarte des intalnita. Am probleme cu copii care se joaca fotbal cu mingea in parcarea de masini in care ... (vezi toată discuția)
Copiii distrug masina zilnic. ce sa fac? NANETE NANETE Masina mea este parcata pe un loc platit primariei, in fata blocului. intre locul de parcare si cel de joaca de asemenea amenajat de primarie nu este decat un ... (vezi toată discuția)