Masina mea este parcata pe un loc platit primariei, in fata blocului. intre locul de parcare si cel de joaca de asemenea amenajat de primarie nu este decat un gard de jumatate de metru inaltime. Prin urmare masina mea si altele, ale vecinilor sunt zilnic lovite cu mingea de zeci de ori. Sunt zgariate, indoite, julite. acum trei zile am scos-o din service unde am revopsit-o. am factura de 12500 lei doar pentru vopsitorie (da, 125 de milioane bani vechi). a doua zi am gasit-o cu inca 5 julituri uriase de la nisipul de pe mingii. nu ma pot certa cu parintii din 10 blocuri vecine...ce sa fac? nu mai pot!!! am Casco dar an de an asiguratorul refuza sa ma asigure din cauza aceasta...paguba e prea mare. valoarea Casco in loc sa scada, creste an de an si platesc 5000 de euro pe an pentru asigurare. sunt pana la urma un cetatean care are dreptul sa-si parcheze acolo masina, asa cum si copiii sunt pe locul de joaca. CE SA FAC???????????????
cu tot respectul ce masina detineti daca platiti 5000 de euro pentru casco?
cu acesti bani sunt sigur ca va puteati inchiria un loc intr-o parcare pazita sau chiar si acoperita. poate ati vrut sa scrieti 500 si atunci se mai justifica. puteti face o sesizare catre primarie in care sa solicitati protejarea masinilor din parcare avand in vedere ca va achitati de taxele impuse de catre primarie. primaria are obligatia si sa amenajeze si sa intretina locurile de parcare nu numai sa incase taxe. a tras 2 linii cu vopsea si gata, hai sa luam banul! daca este un loc de joaca amenajat de primarie solicitati inaltarea gardului despartitor. puteti solicita ajutorul si celorlalti colocatari care patesc acelasi lucru ca si dvs.
Mercedes GL. Si am scris corect 5000 euro pe an. Masina trebuie asigurata pentru ca nu sta doar in garaj. Si nu vad niciun motiv logic pentru care as plati pentru garaj privat care sa ma faca sa merg 1km de acasa pana la garaj, cand masina trebuie sa stea in fata casei. Lipsa de educatie a copiilor (si implicit a parintilor care nu-i invata respectul pentru munca celorlalti) nu trebuie sa devina obligatia mea de a face cheltuieli suplimentare.
Solicitati la primarie amenajarea unui gard inalt care sa indeparteze astfel de situatii,sau acordarea altui loc de parcare-mai departe de acel loc de joaca
sesizare la primarie am facut si probabil cu ea am crescut vraful de hartii necitite care in 10 ani pot fi distruse... asiguratorul cere sa-i spun cine loveste masina, primaria nu spune nimic, parintii incurajeaza copiii ca e dreptul lor iar eu platesc urias pentru toate astea. ce sa fac? sa filmez copiii? sa angajez detectiv sa descopere cine sunt parintii si sa-i chem la plata? ce sa fac? credeti-ma nu mai pot!!!!!
daca ma mai adresez primariei mai trec 6 lunui pana raspund ei. intre timp masina e zob!!!
cu scuzele de rigoare ptr intrebare :sorry: cred ca si @ynocenta ca o solutie este gasirea altui loc de parcare daca nu ati avut succes la primarie pana in prezent.
o alta solutie ar fi ca impreuna cu ceilalti vecini sa inaltati gardul respectiv prin contributia tuturor protejandu-va astfel masinile.
solicitati o autorizatie de construire de la primarie in acest sens, iar daca sunt atat de "destepti" incat sa vi-o acorde, procedati la inaltarea gardului pe cheltuiala proprie dupa care dati primaria in judecata pentru recuperarea cheltuielilor.
parerea mea este ca la cati bani platiti pentru repararea masinii si ptr asigurarea casco, merita sa cheltuiti o suma suplimentara ptr protejarea masinii. puteti sa o considerati o investitie profitabila!:) .
ati primit vreun raspuns de la primarie la sesizarea dvs.? sunt obligati de lege ca in termen de 30 de zile sa transmita un raspuns la orice sesizare.
puteti merge si in audienta la primar. acum depinde si ce primar aveti.