avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare sau loc de joaca ptr copii?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare sau loc de joaca ptr copii?

buna seara ,locuiesc in bucuresti sector 4,am o masina ptr care imi platesc locul de parcare,problema este ca aceasta a devenit loc de joaca ptr copii,fotbal,biciclete,trotinete,etc.Masina am gasito zgariata,cu urme de minge,lovita si stiu sigur ca copii au facut acest lucru.Aaum am duso la vopsit si mi-e frica sa o aduc acas.Ce pot sa fac daca se intampla acelasi lucru,cine imi plateste paguba?
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 08:24, 2 Aprilie 2015
Este loc special amenajat pentru parcare de catre primarie -loc care detine inclusiv placute avertizoare?
Este necesar sa detineti probe temeinice care sa indice autorii,impotriva carora puteti face sesizare la politie,eventual actiune in instanta pentru recuperare prejudiciu si daune
Buna ziua..din pacate problema dvs sufera la capitolul bun simt si educatie...parintii copiilor care isi petrec timpul in spatele blocului sunt principalii actori....alta varianta ar fi asigurare CASCO pt masina....cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie pentru copii care se joaca fotbal in parcare? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Presupun ca este o problema generala si foarte des intalnita. Am probleme cu copii care se joaca fotbal cu mingea in parcarea de masini in care ... (vezi toată discuția)
Masini zgariate de copii zilnic in curte privata de bloc CoricoCCM86 CoricoCCM86 Buna ziua, Am rugamintea daca ma puteti indruma cum as putea aborda in vederea solutionarii, situatia de mai jos. Locuiesc intr-unul din cele 2 blocuri de ... (vezi toată discuția)
Copiii distrug masina zilnic. ce sa fac? NANETE NANETE Masina mea este parcata pe un loc platit primariei, in fata blocului. intre locul de parcare si cel de joaca de asemenea amenajat de primarie nu este decat un ... (vezi toată discuția)