avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am 2 copii custodia este comuna domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am 2 copii custodia este comuna domiciliul copiilor ...

Bună ziua am 2 copii custodia este comuna domiciliul copiilor este la mamă... Tatăl dacă ia unul dintre copii în străinătate în vacanță cu posibilitatea de a rămâne cu tatăl... Acesta mai trebuie sa plătească pensia alimentara în continuare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 19:42, 7 Iulie 2023
Este necesar sa modificați hotararea judecatoreasca și sa stabiliți în mod legal domiciliul unuia dintre minori la tata, în străinătate,( pentru a nu exista alte probleme legale, pentru ca minorul sa primeasca alocatie europeana etc) precum și compensarea obligatiilor de întreținere.
Contactați un avocat și o sa va explice in detaliu situatia și procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Mdg Mai Mdg Mai Buna seara. S.a pus problema divorțului, avem 2 copii minori de 3 ani jumate si respectiv 10 luni, intrebarea este: copii raman la mama chiar daca mama nu ... (vezi toată discuția)
Renuntare la creștere minor încredintat de instanță petricadracea petricadracea Bună ziua. Un caz interesant pentru care cer un sfat autorizat.. La divorț, 2015, copilul, o fetiță de 6 ani, a primit custodie comună și ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu minori Username33 Username33 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Doi minori (fata 11 ani si baiatul 12 ani) nascuti dintr-o relatie de concubinaj, recunoscuti de ... (vezi toată discuția)