avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Zona administrativă Aș dori dacă poate cineva ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Zona administrativă Aș dori dacă poate cineva să-mi spună ...

Zona administrativă

Aș dori dacă poate cineva să-mi spună care este zona administrativă în cazul unei primarii.Mulțumesc anticipat.!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 8 Iulie 2023
zonă administrativă - perimetru delimitat şi vizibil definit, în cadrul căruia sunt permise manipularea şi păstrarea informaţiilor clasificate secrete de serviciu cuprinse sau vehiculate în cadrul unui contract clasificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 781 vs hg 585 din 2002 vally62 vally62 Articolul 1 din HG781 / 2002 prevede: “Standardele nationale de protectie a informatiilor clasificate în România, aprobate prin Hotãrârea ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate utilizatornou_2014 utilizatornou_2014 Buna ziua, Sunt managerul unei firme mici, cu cativa angajati, cu ceva timp in urma am aflat ca sunt scurgeri de informatii din partea angajatilor catre ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu zuzuzsizuza zuzuzsizuza Buna ziua, Lucrez intr-o institutie care face parte di administratia publica locala. De curand directorul institutiei ne-a solicitat sa completam formularul ... (vezi toată discuția)