avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii referitoare la infiintarea firmei de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii referitoare la infiintarea firmei de catering?

Buna ziua.
Ma puteti ajuta cu informatii referitoare la infiintarea unei firme de catering, respectiv, conditii de baza pentru a putea infiinta aceasta firma?
M-ar interesa si legat de spatiu,ca si dimensiuni,cat ar trebui sa fie.
Suntem 2 asociati(bucatari) care vrem sa ne deschidem un catering,pentru inceput mic,un fel de baza si un felul doi.Avem si sofer pentru livrari si un om care se va ocupa de reclama,aprovizionare.
Multumesc pentru eventuale raspusuri!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 8 Iulie 2023
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte food truck GRYRazvan GRYRazvan Buna ziua , Doresc a infiinta un srl , de inceput eu ma voi ocupa de acte si tot eu o sa stau la vanzare. O sa incep doar cu cafea , ceaiuri , ciocolata ... (vezi toată discuția)
Mini gradinita la acasa angelica82 angelica82 Buna ziua, Detin certificat de calificare in meseria de bona. Locuiesc in Ilfov si doresc sa stiu daca exista o baza legala de a infiinta un PFA . Suntem ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor sală jocuri de noroc Iesan Vasile Iesan Vasile Bună ziua, Recent la parterul blocului sa deschis o sală de jocuri de noroc (păcănele). Sunt vecini direct (perete comun) cu acest spațiu, zgomotul ... (vezi toată discuția)