avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Se mai poate face ceva în cazul în care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Se mai poate face ceva în cazul în care bunurile ...

Bună ziua,
Se mai poate face ceva în cazul în care bunurile deținute de unchiul meu și soția acestuia decedați de mai mulți ani au revenit primăriei prin declararea de notariat a vacantei succesorale?
Mulțumesc, Carmen
Cel mai recent răspuns: Cmstanciu , utilizator 08:04, 9 Iulie 2023
Buna ziua,
Nu. Nu se mai poate face nimic acum.
Nu exista nicio.posibilitate din pacate,trebuia sa acționați mai din timp..
Ultima modificare: Duminică, 9 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, am o intrebare. Unchiul meu a decedat acum 24 ani, iar mama mea a decedat la trei luni dupa unchi, in casa raminind sotia lui ei neavind copii. ... (vezi toată discuția)
Trebuie act de deces? koko2010 koko2010 Cum se procedeaza in cazul dezbaterii unei succesiuni in urmatoarea situatie: persoana decedata era in varsta( in jur de 80 ani) si nu a avut copii sau frati. ... (vezi toată discuția)