avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O societate plateste cu cardul achizitia la easybox.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O societate plateste cu cardul achizitia la easybox.

Plata easybox: o societate plateste cu cardul achizitia la easybox, dar exista o diferenta intre valoarea produsului pe factura si suma platita, rezultata din costul transportului si pentru care nu avem documente justificative. Cum se inregistreaza aceste sume?
De exemplu produsul costa 50 lei pe factura, dar la easybox platim 60 lei, diferenta de 10 lei fara document justificativ.
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva export autoturism (deductibilitate limitata 50%) amh amh Buna ziua, am achizitionat anul trecut un autoturism pe firma. Am dedus doar o jumatate din TVA, masina fiind utilizata si in scop personal. Acum doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Pret de achizitie pentru deseuri feroase stelach stelach Buna ziua, care este pretul folosit de o firma de colectare a deseurilor de fier vechi, pentru colectarile primite gratuit. Am gasit ca se face la valorea ... (vezi toată discuția)
Ce pot deconta pe o delegatie externa? adriana m adriana m Buna ziua tuturor,lamuriti-ma si pe mine,va rog,daca am urmatoarea situatie ce fac,cum trebuie sa procedez: -am un angajat plecat in delegatie in China(fac ... (vezi toată discuția)