avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen legal de asteptare pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen legal de asteptare pentru succesiune

Buna ziua,
Am contactat un notar pentru deschiderea successiunii dupa descesul singurului parinte. Notarul m-a informat ca ne poate primi actele dar ca succesiunea nu se poate definitiva decat dupa implinirea a un an de la deces. Este adevarat? S-a actualizat cumva legea in acest sens? Am tot primit informatii contradictorii si nu stiu care este termenul de finalizare al unei succesiuni.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Successiune casa parinteasca. buna ziua, ma numesc radu marius. ... radumchristian radumchristian Successiune casa parinteasca. Buna ziua, ma numesc Radu Marius. Suntem 3 frati, parintii nostri au decedat (mama) acum 13 si ani si tatal nostru acum 8 ani, ... (vezi toată discuția)
Succesiune imobiliara paulal paulal Buna ziua. Numele meu este Paula si locuiesc in prezent in Statele Unite. Mama mea a murit in decembrie anul trecut si a ramas un apartament in care in prezent ... (vezi toată discuția)
Renuntare mostenire serbanalexandrescu serbanalexandrescu Buna ziua. In urma cu un an jumatate , tatal meu a murit. Mama mea traieste, si eu sunt unicul copil. In urma decesului tatalui meu , a ramas un apartament , ... (vezi toată discuția)