avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reciclez PET-uri la Auchan și acesta mă obligă să ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reciclez PET-uri la Auchan și acesta mă obligă să cumpăr alune.

Bună ziua,

Auchan Brașov are un centru de colectare a deșeurilor reciclabile, oferind 0,50 lei/ambalaj sub forma unor vouchere valabile exclusiv în magazinele Auchan.
Însă Auchan Brașov mă obligă să cumpăr, săptămâna aceasta, alune, semințe și alte oleaginoase de acești bani. Bunul simț îmi spune că este un abuz, dar legea primează.

Se poate să-mi spuneți, vă rog, dacă este legal?

Se poate să-mi spuneți, vă rog, numărul legii și articolul care reglementează acest aspect?

Cu mulțumiri,
Dan
Cel mai recent răspuns: Dan1024 , utilizator 22:10, 10 Iulie 2023
Nu e un abuz. Asta e oferta lor. Nu va obliga nimeni sa mergeți la ei pentru ca pana acum reciclarea nu e obligatorie la ei.
Ei prin asta vor sa-și stimuleze potențialii cumpărători și atât.
Mulțumesc mult pentru precizare, domnule! Nu știam că, deocamdată, nu sunt obligați să recicleze. Se poate să-mi spuneți vă rog, începând cu ce dată va deveni obligație?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre colectare deseuri Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, toate firmele indiferent de obiectul de activitate, sunt obligate sa incheie contract cu o firma de colectare a deseurilor? (spre exemplu, sunt ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma administrator sau asociat imputernicit,....etc? ContSters81838 ContSters81838 In primul rand salutare tuturor As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Eu sunt administratorul unei societati srl in care detin 98% ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare , dosar din 2012, posibil abuz executor! basu basu Buna ziua, am participat la o licitatie a unei case unde am avut surpriza ca executorul sa-mi spuna in fata ca el nu ne va declara adjudecatari, considerand ... (vezi toată discuția)