avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara , tatal meu ma lăsat sa stau cu soția si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara , tatal meu ma lăsat sa stau cu soția si fetița ...

Buna seara , tatal meu ma lăsat sa stau cu soția si fetița mea in apartamentul in care am copilărit eu ca el vroia sa se mute la casa bătrânească , dar am zis ca ma mut cu o condiție sa nu ne deranjează ca stam ca el consuma alcool si este agresiv (apartamentul este de la spațiul locativ apar si eu in contract dar el este titularul , a trecut un an de zile am mobilat apartamentul am lucrat din greu sa fac ceva frumos pentru familia mea ! Dar a venit peste mine in casa sa ma scoată afara si pe mine si pe soția mea si fetița mea de 3 ani … ce pot face ca sa al scot de pe contract , nu pot sa plec acuma din acest apartament după ce l am mobilat si am investit foarte mulți bani … si nu pot sta nici cu el este agresiv si consuma alcool nu pot sa risc viața fetiței mele sau a soției mele .. ce pot face in acest caz va rog frumos dați mi un sfat !!

Alte discuții în legătură

Separare cuplu - ce este de facut ? escape2009 escape2009 Problemele noastre stau in felul urmator : Sotia consuma alcool , la inceput a fost putin si mai usor , de circa 9 ani s-a intetit si a crescut cantitatea de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor si locuinta anl Maria_7 Maria_7 Buna,as dorii sa va cer si eu un sfat.Sunt in divort,am o fetita de 10 ani si am in chirie o locuinta Anl,titularul sunt eu,dar din motive intemeiate am fost ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor la mijloc /partaj/ ...dati-mi un sfat va rog! iama iama Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat . Eu si sotul meu suntem in divort. Am ajuns la divort pe cale amiabila pana la urma in conditiile in care ... (vezi toată discuția)