avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura in fata instantei - reprezentarea partilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura in fata instantei - reprezentarea partilor in procesul ...

Procedura in fata instantei - reprezentarea partilor in procesul civil

Buna ziua,

Pentru depunerea unei cereri de judecare a cauzei in lipsa la instanta de apel - civil, persoana delegata de catre reprezentantul legal prin decizie interna pentru preluarea atributiilor reprez. legal pentru o perioada de 2 saptamani poate semna si depune acesta cerere? decizia interna se poate depune in copie ca dovada a calitatii de reprezentant legal (delegat) sau este necesara o imputernicire legalizata?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reprezentare ong aflat in procedura de modificare act constitutiv irina_spinu irina_spinu Buna ziua, Reprezint un ong ce a demarat procedura de modificare a actului constitutiv pentru schimbarea membriolor Consiului Director. Intre timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dovada reprezentant Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am inregistrat cu doua saptamani in urma un dosar la Judecatorie, obiectul cererii fiind ordonanta de plata. Am primit astazi o comunicare prin ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut Janoskarobi Janoskarobi Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)