avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot sa trimit bani dintr-un cont de persoana fizica ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot sa trimit bani dintr-un cont de persoana fizica intr-un cont ...

Pot sa trimit bani dintr-un cont de persoana fizica intr-un cont de persoana juridica doar printr-un simplu transfer bancar exact ca intre doua conturi de persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Plata achizitie imobil elyzv elyzv Daca vreau sa achizitionez un imobil si am conturi deschise la mai multe banci , la incheierea actelor la notar cum se procedeaza?Trebuie ca pana la semnarea ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu ... denisa25 denisa25 transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu a beneficiarului din Italia .se poate realiza aceasta operatiune bancara? (vezi toată discuția)
În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară ... kovacs_stefan kovacs_stefan În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară (cont) greșită! Se mai poate face ceva? Se pot recupera banii? Ce trebuie să fac? (vezi toată discuția)