avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară ...

În 24 decembrie 2020, am pus o sumă de bani pe o adresă bancară (cont) greșită! Se mai poate face ceva? Se pot recupera banii? Ce trebuie să fac?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:27, 26 Decembrie 2020
Ce probe aveți că ați greșit contul`? Cum puteți dovedi`?

Contul în care ați virat banii este cumva poprit/blocat de un executor judecătoresc`? În realitate nu se prea poate depune bani din greșeală în conturi scrise eronat, deoarece o literă, sau o cifră dacă o introduci greșit, banii nu intră în acel cont care probabil nu există, ci sunt înapoiați ordonatorului de plată.

Dacă în realitate ați greșit contul, titularul de cont să vă returneze banii în contul dvs printr-un ordin de plată. E atât de simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Decembrie 2020
Dapix, utilizator
Greșeala este că persoana căruia am vrut să-i trimit banii nu are acest cont! Contul este bun dar nu este al persoanei căruia am vrut să-i trimit banii! Se poate face ceva?
V-am dat răspunsul mai sus. Titularul de cont căruia susțineți dvs că i-ați trimis bani dintr-o eroare, să vă vireze înapoi banii în contul dvs prin ordin de plată (virament bancar). E foarte simplu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Decembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata bancii umbla in cont si face operatiuni fara acordul meu septibanc septibanc Buna ziua, Am un cont curent de debit la o banca oarecare, cu card asociat contului. Este un card pe care primesc in principiu doar salariul de la firma unde ... (vezi toată discuția)
Bani trimisi in alt cont decat cel in care trebuia Marci58 Marci58 Buna ziua, Intampin si eu o problema cu o banca. Am emis o factura proforma cu numele firmei corect dar am scris un cont gresit. Binenteles ca banii au ... (vezi toată discuția)
Virament salarial dublu / triplu anadesign anadesign Buna ziua, De 3 luni mi se vireaza pe card de catre firma unde lucrez , mult mai multi bani.In conditiile in care eu mi.am facut salariul si stiu ce venituri ... (vezi toată discuția)