avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am obtinut categoria A ieri. Cum pot face ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am obtinut categoria A ieri. Cum pot face sa imi elibereze ...

Buna ziua. Am obtinut categoria A ieri. Cum pot face sa imi elibereze dovada pentru aceasta categorie pana imi vine carnetul? Eu am obtinut acum 10 ani categoria B, am predat carnetul pentru adaugarea categoriei si nu stiu ce pot face. Vreau sa ies cu motocicleta la drum. Multumesc.
Ce puteti face e sa așteptați sa vina. Daca mergeti cu motocicleta luati amenda. Nu cred ca va da dovada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de soferi categoria b teudan teudan Buna ziua, Am pentru dumneavoastra doua intrebari, daca ma puteti ajuta: 1). Cu carnet de soferi categoria B pot conduce motociclete din categoaria A2( pana ... (vezi toată discuția)
Anulare pv de contraventie dantintesan dantintesan Buna seara. Am avut un proces prin care am atacat un pv de contraventie, iar instanta a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: Admite plângerea. Anulează ... (vezi toată discuția)
Cât durează cercetarea penală până se ajunge în instanță? flori67 flori67 in 09.09.2017 mi s-a suspendat permisul de conducere. Situatia a fost urmatoarea: eu am intors pe linie continua si celalt sofer a fost in depasire pe linie ... (vezi toată discuția)