Sotul la sora-mea (sora are 74 ani, cu dementa vasculara si alte boli) a murit in Iulie 2019, el a fost singurul proprietar pe casa si terenuri, mostenitori sunt sora-mea si 2 copii, din care baiatul de 48 ani, locuieste cu sora, angajat ca asistent personal, iar fata locuieste in Anglia cu familia ei, niciunul dintre ei nu a depus acte pt acceptarea mostenirii in termen de 1 an. Din "surse" am aflat ca nepotul care locuieste cu sora-mea ( nu are loc de munca din 2018, bea zilnic, traieste din pensia si ajutorul de handicap a lui sora-mea, plus banii 150-200 lire pe care ii trimite nepoata lunar pe cardul la sora-mea, card la care nepotul are acces) s-a laudat pe la "prietenii de pahar" ca o sa faca succesiunea si o exclude pe nepoata (nu o anunta si declara ca e singurul mostenitor dupa moartea mamei lui) de la succesiune. Exista vreo sansa ca nepoata sa depuna dupa 4 ani acceptarea succesiuni, sau o alta modalitate ca succesiunea sa nu poata fi facuta fara prezenta nepoatei??? Multumesc!