Buna ziua
Vand un autoturism .Intocmesc contractul de vanzare cumparare joi,iar vineri depun actele la administratie fiscala pentru a-mi fi scos autoturismul de la taxe,Cumpratorul fiind din alta localitate vine dupa masina si face plata sambata.Intrebarea mea este .Daca cumparatorul se razgandeste,s-au are un eveniment neplacut si nu mai doreste sa cumpere masina ,cum mai introduc autoturismul inapoi in evidentele serviciului taxe si impozite?
Buna ziua, dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare, cumparatorul nu se mai poate razgandi. Poate cere doar prin instanta rezolutiunea vanzarii, situatie in care veti reinscrie masina pe numele dvs in baza hotararii judecatoresti.
lilivasiliu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Aceasta decizie nu este deloc buna. Intocmiti actele de vanzare cumparare intr-o zi lucratoare , in care sa puteti incasa banii si sa si radiati masina de la primarie pe loc.In general cand cumperi un produs dai banii si pleci cu produsul, asa e corect.
Impozit auto
cvultur
imi poate spune cineva daca in cazul unui autovehicul care a fost radiat de la taxe si impozite se poate efectua inregistrarea din nou a acestuia si efectua ... (vezi toată discuția)