avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vand un autoturism .Intocmesc contractul de vanzare.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vand un autoturism .Intocmesc contractul de vanzare.

Buna ziua
Vand un autoturism .Intocmesc contractul de vanzare cumparare joi,iar vineri depun actele la administratie fiscala pentru a-mi fi scos autoturismul de la taxe,Cumpratorul fiind din alta localitate vine dupa masina si face plata sambata.Intrebarea mea este .Daca cumparatorul se razgandeste,s-au are un eveniment neplacut si nu mai doreste sa cumpere masina ,cum mai introduc autoturismul inapoi in evidentele serviciului taxe si impozite?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:21, 24 Iulie 2023
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, dupa semnarea contractului de vanzare-cumparare, cumparatorul nu se mai poate razgandi. Poate cere doar prin instanta rezolutiunea vanzarii, situatie in care veti reinscrie masina pe numele dvs in baza hotararii judecatoresti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si cum il intocmesti joi daca abia sambata vine cumparatorul?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta decizie nu este deloc buna. Intocmiti actele de vanzare cumparare intr-o zi lucratoare , in care sa puteti incasa banii si sa si radiati masina de la primarie pe loc.In general cand cumperi un produs dai banii si pleci cu produsul, asa e corect.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum ati depus actele la impozite si taxe FARA semnatura cumparatorului?!!!
Va multumesc.Am vandut masina fara nici o problema.

Alte discuții în legătură

Impozit auto cvultur cvultur imi poate spune cineva daca in cazul unui autovehicul care a fost radiat de la taxe si impozite se poate efectua inregistrarea din nou a acestuia si efectua ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru masina vanduta alialex alialex Buna ziua, Sotul meu a avut un autoturism pe care l-a vandut pe la inceputul anului 2012. In iunie 2012 a avut un accident vascular, operat, grad de handicap ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta autoturism la taxe si impozite Alexinnos Alexinnos Buna ziua! Am si eu o problema si as dori niste sfaturi.Am vandut un autoturism unei persoane din Bucuresti, eu fiind din Ploiesti si am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)