avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi vândut un apartament într-un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi vândut un apartament într-un imobil încadrat în ...

Poate fi vândut un apartament într-un imobil încadrat în clasa de risc seismic 1?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 11:44, 13 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Da, poate fi vândut neexistând nicio interdicție legală.
Doar în ipoteza în care imobilul a fost inclus în programul de consolidare și lucrările de intervenții au fost finanțate prin transferuri de la bugetul de stat, înstrăinarea este condiționată de rambursarea integrală a sumelor alocate de la bugetul de stat, precum și a celor de la bugetele locale, calculate ca fiind cotă-parte din valoarea totală a investiției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii primarie pentru cladirile din cateogriile de risc cutremur BX BX Pana in 1996 categoriile de urgenţă (U1-4) reprezentau prioritatea începerii lucrărilor de consolidare a clădirilor expertizate tehnic. Pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
obtinere acord vecin bunà ziua! mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà ... magda1612 magda1612 Bunà ziua! Mà confrunt cu o situatie pentru care và rog sà mà ajutati cu un ràspuns avizat. Am mostenit o càsutà bàtràneascà de la bunicii mei; ... (vezi toată discuția)
Confiscarea apartamentului de patre primarie lilianamcn lilianamcn Am un prieten care este proprietar al unui apartament intr-un bloc cu risc seismic, in care primaria capitalei a demarat proceduri de reabilitare. Acest ... (vezi toată discuția)