avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o intrebare legata de uzucapiune va rog. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o intrebare legata de uzucapiune va rog. Ambii ...

Buna ziua,

Am o intrebare legata de uzucapiune va rog.

Ambii parinti decedati, 3 copii in viata. Nu este facuta succesiunea. Daca toate taxele si impozitele pentru imobilul parintilor sunt platite de 12 ani de catre o singura fiica, se poate invoca uzucapiunea? Mentiunea este ca pe chitanta este trecut numele mamei defuncte, prin “numele fiicei”.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea de 10 ani mihaelamosman mihaelamosman Buna ziua.va rog sa ma sfatuiti intr-o problema de mostenire cam incurcata. In anul 1972 parintii mei au achizitionat o casa,cu chitanta de mana, intr-un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cu ambii parinti decedati ContSters98963 ContSters98963 buna ziua as dori sa stiu cum trebuie procedat daca ambii parintii sunt decedatii mai am doua surori decedate care au cate 2 copii 1) primul decedat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire goghiu goghiu Buna ziua, A s dori sa ma lamuriti in legatura cu dezbaterea mostenirii, ce documente sunt necesare si care sunt costurile cu aproximatie a acestei ... (vezi toată discuția)