avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună eu am fost după lucruri dar el vorbea cu alta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună eu am fost după lucruri dar el vorbea cu alta în timp ...

Bună eu am fost după lucruri dar el vorbea cu alta în timp ce era cu mine și și-au bătut joc de mine el dădea în mine din cauza părinților și din cauza ei ,el a așteptat sa fac 18 Ani casa poată sama scoată din casa nui mai pot face nimic am mesaje cum vorbeau iei doi cum vroiau sa scape de mine am mesaje cum el a recunoscut ce pot face
Ce sa faci, pai în primul rand sa termini școală.probabil întrerupta ,sa îți găsești un job ,sa faci niște cursuri etc.Povestea e clasica plecata de acasă,părinți cu care nu te înțelegi sau familie destramata etc.Nu un iubii este salvarea ci doar tu te poți ajuta dacă urmezi unul din sfaturile de mai sus.Daca ești casatorita(deși nu cred)divorțezi și gata.Trebuia sa chemi politia când te a lovit nu esti obligata sa suporți abuzurile nimănui..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor- casa bun comun raileanugabriela raileanugabriela sunt casatorita din 2011 am un copil de 7 luni ,am facut o casa impreuna cu sotul anul trecut,nu ne intelegem,vreau sa divortez,imi puteti spune la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Drepurile copilului, drepturile parintilor Mihaela148 Mihaela148 Buna, Am 17 ani si vreau si e sa intreb daca este normal ca parintii sa te demigreze si sa isi bata joc de tine? Au voie parintii sa ma bata pana raman cu ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu moartea mariannt mariannt Buna ziua , am o problema daca ma puteti ajuta , am fost amenintat de anumite persoane care au zis ca vor sa ma omoare , am fost la politie si am depus o ... (vezi toată discuția)