avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dat firma in judecata pt neplata a 5 salarii,astept ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dat firma in judecata pt neplata a 5 salarii,astept primul ...

Am dat firma in judecata pt neplata a 5 salarii,astept primul termen.Firma e in curs de a cere insolventa in instanta.Actiunea mea in instanta mai are vreo legatura cu cererea firmei pt insolventa?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:28, 14 Iulie 2023
De la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune plati compensatorii - societate in insolventa magnum88 magnum88 Buna seara. Daca introduc o actiune pentru plata sumelor compensatorii si societatea este in insolventa si i s-a aprobat planul de reorganizare, actiunea mea ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma in lichidare Ipj Ipj Buna ziua. Sunt in litigiu de munca, cu firma la care am lucrat, si pe care am dat-o in judecata in luna martie-aprilie a.c. Nu cunosc motivele care au dus la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca o firma a intrat in faliment, poate fi supusa ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Daca o firma a intrat in faliment, poate fi supusa executarii silite? Daca nu, care este temeiul legal? (vezi toată discuția)