avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trei surori care au aceeași părinți.Una dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trei surori care au aceeași părinți.Una dintre surori i a ...

Trei surori care au aceeași părinți.Una dintre surori i a schimbat numele mamei din Elena în Cristina,nu știm cum a putut face asta ? După deces a moștenit tot,datorita numelui bănuiesc și s a declarat unicul moștenitor. Am cerut de la primărie copie de pe certificat dar apare numele Cristina în loc de Elena ,datele zilei de naștere anul coincid . Nu știu unde sa mai apelam
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
în ce documente a schimbat numele mamei?
Daca aveti extras după certificatul de nastere, în care apare numele real (Cristina), atunci puteti sa contestati in instanta certificatul de mostenitor al acesteia solicitând anularea si emiterea unui nou cf. de m. corespunzător realității.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mama a decedat de curand.dansa a fost divortata de ... grigut grigut Buna ziua, Mama a decedat de curand.Dansa a fost divortata de tatal meu inainte de Revolutie , probabil 1982 , 1983, si in urma acestui fapt si-a reluat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturi livia rosu livia rosu Buna ziua, Suntem 3 surori si dupa decesul tatalui nostru, in urma succesiunii doua dintre noi am renuntat in favoarea celei mai mici. Acum a decedat si mama ... (vezi toată discuția)