avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In data de 08.07.2023 am achitat o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In data de 08.07.2023 am achitat o rovigneta pe 12 ...

Buna ziua! In data de 08.07.2023 am achitat o rovigneta pe 12 luni prin aplicatia Pago, am verificat datele introduse de 2 ori, numarul de inmatriculare si seria de sasiu erau corecte, dupa care am apasat plateste, rovignieta primita pe mail si factura are un alt numar de inmatriculare, in loc de DB este B, si o cu totul alta serie de sasiu eu am Vw si seria este de Kia, Am luat legatura cu cei de la pago, m-au pus sa fac o cerere catre CNAIR, am facut, am trimis, am atasat documente, insa cei de la CNAIR mi-au refuzat solicitarea deoarece spun ca nu se incadreaza in Anexa 1, norme.
Eu am cumparat intre timp pentru a evita o eventuala amenda o noua rovinieta pe numarul si seria corecta. Cum pot face sa imi recuperez banii de pe prima rovinieta avand in vedere ca este o eroare a aplicatiei Pago?
Dupa ce am primit raspuns de la CNAIR le-am trimis un mail in care ii instiintez ca daca nu imi returneaza banii fac plangere la Anpc. Ce solutii am? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:42, 14 Iulie 2023
verificati daca aplicatia de care vorbiti este agreata de CNAIR.
daca nu veti primi banii, faceti plangerea, asteptati raspunsul ANPC si, eventual, returul sumei.
ultima solutie e sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto cumparat cu rovinieta valabila, pot folosi rovinieta pana expira ? patraule2 patraule2 Am vandut masina tatalui meu acum o luna si am verificat astazi pe site-ul CNADNR valabilitatea rovinietei. Exista o rovinieta valabila pe seria de sasiu a ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovignieta ciocea.liliana74 ciocea.liliana74 Buna ziua. SC ATX MAN TRUCK&BUS SRL a primit amenda la data de 20.06.2017 pentru ca nu detine o rovinieta valabila pentru masina OT-13-MOM. A fost achitata ... (vezi toată discuția)
Rovinieta autoturism Tataly Tataly Bună ziua, Am cumpărat un autoturism pe care l-am înmatriculat cu numărul avut anterior. Intrebarea mea este: rămâne valabilă rovinieta, aceasta ... (vezi toată discuția)