avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Lucrez intr-o firma al carui obiect de activitate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Lucrez intr-o firma al carui obiect de activitate constructiile

Buna ziua,
lucrez intr-o firma al carui obiect de activitate sunt constructiile. Dupa cum se stie aceste firme au anumite facilitati in ce priveste salariile. Am mers la o banca pentru acordarea unui credit de nevoi personale si acolo mi s-a spus ca nu mi se ia in considerare salariul pe care-l primesc de un an de zile deoarece nu se stie cât vor fi in vigoare aceste facilitati . Cu alte cuvinte, desi in ce priveste salariul net m-as incadra la suma solicitată, mi se refuză pe motiv că brutul meu calculat fără acele facilitati, ar rezulta un net mult mai mic. Salariul il primesc chiar la banca respectivă, se vede clar că netul este cel declarat de mine. Este legal răspunsul lor fată de solicitarea mea?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Facilitati fiscale -constructii 2024 B. Vlad B. Vlad Buna seara, firmala la care lucrez desfasoara activitati in domeniul constructiilor conform cod Caen 41.42.43. Sectiunea F -Constructii. Angajatorul este ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati in legatura cu bancile gabrielamarinescu gabrielamarinescu am mai postat odata despre acest subiect dar din pacate nu am primit un raspuns concret. prietenul meu vrea sa faca un credit pentru nevoi personale avand ... (vezi toată discuția)