avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi un raspuns. ...

Buna seara,
Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi un raspuns. Cum putem sa incetam colaborarea cu un membru al CE al AP, membru care nu are nici o contributie, nu participa la sedintele CE si mai este si restantier.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:44, 15 Iulie 2023
Faceti o AG si revocati-l din functie, asa cum a fost desemnat, asa poate fi schimbat. AG sa desemneze alta persoana :
Articolul 55
(7) În cazul schimbării sau demisiei unui membru al comitetului executiv al asociației de proprietari, acesta este obligat să transmită, în termen de 5 zile de la încetarea mandatului său, celorlalți membri ai comitetului executiv, în baza unui proces-verbal de predare-primire vizat de președintele asociației de proprietari și de către cenzor/comisia de cenzori, toate documentele și bunurile asociației pe care le-a avut în administrare sau în folosință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv ... Vali P. Vali P. In ce conditii poate fi inlocuit un membru al comitetului executiv care tocmai a fost ales acum 2 luni? Daca de exemplu si-ar fi dat demisia sau ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Asociatie forma1 forma1 Buna ziua cind renunt sa mai fi Presedinte al Asociatie de propretar ce demersuri trebe sa faci ??Multumesc (vezi toată discuția)
Aviz comitet executiv 109-nord 109-nord Comitetul executiv trebuie sa avizeze toate documentele asociatiei. Adica , ce trebuie facut concret, va rog,dupa parerea dumneavoastra ? (vezi toată discuția)