avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara santem doi mostenitori pe o propietate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara santem doi mostenitori pe o propietate pe ce nume se ...

Buna seara santem doi mostenitori pe o propietate pe ce nume se poate plati impozitul imobilului .
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iulie 2023
mariovnvnnnnnnnnnnnc vvv, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:49, 15 Iulie 2023
Când ați inregistrat la primărie (direcția taxe și impozite) certificatul de moștenitor, ați fost trecuti ambii mostenitori si asa va apărea și pe chitanta de plata anuala.
vi se vor elibera doua chitante, cate una pentru fiecare. daca primaria e inrolata la ghiseul.ro, fiecare dintre dvs va regasi ca si datorie in contul propriu suma corespunzatoare
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot afla daca exista vreo contraventie/amenda pe numele meu? bold12 bold12 Unde pot afla de contraventie/amenda? Cineva imi goleste casuta postala si nu ajung la mine facturi si alte lucruri. As dori sa stiu daca a fost facut vreun ... (vezi toată discuția)
Amenzi rutiere si taxa locuinta Adryana-Ducu Adryana-Ducu Va rog sa ne comunicati cum putem sa achitam impozitul pe locuinta fara a achita si amenzile de circulatie restante? Directia de Impozite si Taxe a Primariei ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor SerbanP SerbanP Buna ziua, In anul 2009 am inchiriat apartamentul, proprietate personala, pentru cateva luni cu contract inregistrat. Impozitul aferent a fost achitat in ... (vezi toată discuția)