avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salutare, am găsit recent un detector de metale pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salutare, am găsit recent un detector de metale pe OLX, am discutat ...

Salutare, am găsit recent un detector de metale pe OLX, am discutat cu vânzătorul și are factura produsului dar în ucraineană, detectorul fiind achiziționat de acolo.
In condițiile acestea aș putea înregistra detectorul la poliție în vederea obținerii autorizației? Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit ... (vezi toată discuția)
SoluȚionare cerere pentru emiterea unei autorizaȚii Jérome79 Jérome79 Vă salut! Am și eu o întrebare comună temei de discuție și anume, la fel, am depus o cerere la poliție, pentru emiterea unei autorizații de deținere a ... (vezi toată discuția)
Obiecte gasite cu detectorul de metale. florin_alexandru florin_alexandru Salutare tuturor . ( nu detin un detector de metale desi plin de curiozitate doresc unul ) La tara , in vara trecuta , am auzit persoane care s-au plangs ca ... (vezi toată discuția)