avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SOLUȚIONARE CERERE PENTRU EMITEREA UNEI AUTORIZAȚII
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SOLUȚIONARE CERERE PENTRU EMITEREA UNEI AUTORIZAȚII

Vă salut! Am și eu o întrebare comună temei de discuție și anume, la fel, am depus o cerere la poliție, pentru emiterea unei autorizații de deținere a unui detector de metale , întrebarea mea este, în câte zile ar trebui să primesc un răspuns din partea acestei instituții, iar în cazul în care nu primesc răspuns în termenul legal, ce este de făcut? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
Jérome79, utilizator

Alte discuții în legătură

Salutare, am găsit recent un detector de metale pe olx, am discutat ... timeistheenemy timeistheenemy Salutare, am găsit recent un detector de metale pe OLX, am discutat cu vânzătorul și are factura produsului dar în ucraineană, detectorul fiind ... (vezi toată discuția)
Obiecte gasite cu detectorul de metale. florin_alexandru florin_alexandru Salutare tuturor . ( nu detin un detector de metale desi plin de curiozitate doresc unul ) La tara , in vara trecuta , am auzit persoane care s-au plangs ca ... (vezi toată discuția)
Politisti cu imaginatie extrem de bogata stiucaru stiucaru M-a mancat undeva sa ma duc pe plaja din eforie nord inarmat cu un detector de metale pentru a face niste teste cu noua bobina. Pe plaja am fost acostat de un ... (vezi toată discuția)