avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am depus cerere la ADP sector 2 in vederea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am depus cerere la ADP sector 2 in vederea inchirieri ...

Buna ziua, am depus cerere la ADP sector 2 in vederea inchirieri unui loc de parcare. Nu exista locuri libere in parcarea arondata imobilului in care domiciliez asa ca am fost trecut pe o lista de asteptare. Am facut o noua cerere pentru obtinerea unui loc de parcare intr-una din parcarile din apropiere unde conform platformei online mai exista locuri libere, ADP mi-au refuza in mod repetat atribuirea unui loc de parcare fara nici o explicatie suplimentare, incalcand regulamentul anexat si aprobat prin HCL 260/2021.
Ce pot face in conditiile astea?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:48, 17 Iulie 2023
Faceti o plingere la primarie si in functie de raspuns, daca ziceti ca regulamentul permite, dar sunteti refuzat, va puteti adresa instantelor de contencios administrativ, impotriva functionarului public respectiv, pentru despagubiri. Angajati un avocat.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de o hcl privind regimul de inchiriere al parcarilor pauld pauld Buna seara si va multumesc anticipat de raspuns Va prezint pe scurt situatia : Pe strada s-au "desenat" de curand locurile de parcare. Personal eu ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)