avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Firma care acum este în insolvență, la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Firma care acum este în insolvență, la care sunt ...

Bună ziua,
Firma care acum este în insolvență, la care sunt administrator, a fost dată în judecată în 2021 pentru două bilete la ordin avalizate. Acum am poprire pe contul personal. Atunci am avut alte probleme și nu am dat importanta. La rubrica " avalizat" nu am scris eu și nici nu am semnat, este alt scris și o semnatura care seamănă cu a mea. Dacă biletele nu erau avalizate nu se putea pune poprire pe contul meu comform legii. Pot să dau în judecată acea hotărâre pe motiv că nu am semnat eu la rubrica " avalizat ". Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost dat în judecată pentru un bilet la ordin ... cristianghe cristianghe Bună ziua, Am fost dat în judecată pentru un bilet la ordin de garanție, dar la rubrica avalizat nu este scrisul meu nici semnatura mea. Acum am poprire ... (vezi toată discuția)
Poprire stanleonard stanleonard Lucrez in cadrul unei societati , nu sunt administrator sau asociat dar am drept de semnatura in banca pentru a ridica numerar si a face plati cu op si bilete ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)