avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Am fost dat în judecată pentru un bilet ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Am fost dat în judecată pentru un bilet la ordin ...

Bună ziua,
Am fost dat în judecată pentru un bilet la ordin de garanție, dar la rubrica avalizat nu este scrisul meu nici semnatura mea. Acum am poprire pe contul personal. Pot da în judecată această hotărâre. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:17, 11 Septembrie 2023
Probabil ați fost executat silit nu dat în judecata.Astfel de aspecte se lămuresc mergând cu actele la un avocat imediat ce s a instituit poprirea .Dacă așteptați e posibil sa devina tardiv orice demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, firma care acum este în insolvență, la care sunt ... cristianghe cristianghe Bună ziua, Firma care acum este în insolvență, la care sunt administrator, a fost dată în judecată în 2021 pentru două bilete la ordin avalizate. ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat si angajament de plata Gaita Cristina Gaita Cristina Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat de mine persoana fizica pt firma facut pt un furnizor si un angajament de plata tot pt acest furnizor?? Sunt ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin introdus in banca in perioada de observatie ellinia ellinia Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care este regimul biletelor la ordin introduse in banca de catre creditori inainte de a se finaliza tabloul creditorilor. ... (vezi toată discuția)