avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu am primit banii pentru contributiile sociale care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu am primit banii pentru contributiile sociale care se da la ...

Nu am primit banii pentru contributiile sociale care se da la 2 luni in valoare de 2500 lei.S-afacut o concesiune cu digi pe 100 mp teren pentru un releu si acestia imi trimet pe cardul meu suma de 300 lei lunar.Eu am pensie de 1642 iar sotia 1310 si mai avem un copil in intretinere.Probabil s-a considerat ca am depasit eu 1700 lei.Dar acest venit este pentru familie si nu mie personal.Mai mult eu pensia o primesc pe card iar RDS RCS DIGI A CERU UN IBAN Extras de cont,CA SA LIVREZE BANIi.Care este solutia?Respect!
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
natrnunomi, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum facem să îi interzicem soacrei mele să ia credit în orice formă? petre_vasu@yahoo.com petre_vasu@yahoo.com Povestea pe lung – scuze dar trebuie sa aveti toate detaliile ca sa intelegeti problema si sa imi dati un sfat, sper eu bun: Am 45 ani si sunt casatorit ... (vezi toată discuția)
Pensie de intreþinere followme followme buna tuturor, deoarece si eu ma aflu in divort, urmeaza prima infatisare si este "primul" o singura intrebare ma framanta deorece salariul meu net depaseste ... (vezi toată discuția)
Santaj cu poze intime AlinaMuresan AlinaMuresan Buna ziua, din pacate sunt nevoita sa imi petrec timpul cu anumite probleme ce necesita consultanta unui avocat. Sa va spun povestea mea. In urma cu ceva timp ... (vezi toată discuția)