ma intereseaza daca mai pot face cv am avut o masina si am avut accident in germania unde a si ramas masina impreuna cu talonu ce ma intereseaza daca eu pot acuma sa imi dau talonu pierdut sa iau altu si sa recarosez o masina identica ? multumesc
Pentru recarosare detineti obligatii sporite fata de autoritatea RAR care este unica autorizata sa intreprinda si sa dispuna actiuni si activitati de omologare,raport tehnic,certificare autenticitate.
Ca sa recarosati,va trebuie elementele originale ale autoturismului pe care pretindeti ca l-ati recarosat,ori daca acela a ramas in Germania,interventia este practic imposibila.
Pentru omologare ,trebuie sa faceti dovada cu documente legale de provenienta atat a autoturismului care urmeaza sa fie carosat cat si a caroseriei noi.
Functie de reprezentanta RAR ,verificarile sunt mai mult sau mai putin profesionist intreprinse,si de cele mai multe ori nu se obtine certificatul de omologare datorita lipsei documentelor justificative legale.
In caz de neclaritati,RAR-ul detine limite de competenta sporite ,inclusiv de sesizare autoritati competente in cercetarea infractiunilor .
Atentie sporita