avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie sa apelez la 2 avocati si nu stiu exact ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie sa apelez la 2 avocati si nu stiu exact specializarea

Am nevoie sa apelez la 2 avocati si nu stiu exact specializarea. Banuiesc ca ar fi vorba de drept penal si drept comercial:
1. Cei de la Ryanair nu au vrut sa ne printeze biletele de avion pe motiv ca avem nevoie de viza, desi aveam scrisoare de la ambasada care spunea ca nu avem nevoie de viza. Aici banuiesc ca ar fi vorba de un avocat de drept comercial?
2. Am redactat o plangere penala impotriva unui departament al primariei. Vreau doar sa mai adaug cateva persoane in plangere, pentru ca intial o facusem doar pe numele unui singur angajat, iar ulterior mi-am dat seama ca ar fi vorba si de seful acestuia si inca o persoana din acel birou. Aici cred ca ar fi vorba de un avocat din penal.
As aprecia si cateva recomandari, sugestii.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:17, 18 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spetele nu implica neaparat o ultra specializare a avocatului. Consider ca puteti lua legatura cu orice avocat care a mai avut de a face cu situatii de genul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vorba neapărat de drept comercial deoarece litigiul tine de mai multe aspecte.
Tine de dreptul civil în întregul sau.
Fac abuzuri cei de la firmele acestea și avocații nu prea se baga intrucat sunt sume mici obținute ca despăgubiri.

Ar fi recomandat sa angajati avocat de drept penal dar sunt si avocati cu mai multe specializări.Deci, este corect și ce a aratat colegul avocat mai sus.
Și judecatorii judeca și procese civile și penale.

București 2023
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-a dat in judecata... Buna ziua, Fostul angajator m-a dat in judecata pentru achitarea unei sume de bani pentru niste cursuri fictive, care n-au fost efectuate ... (vezi toată discuția)
Hello. recent am participat la programul work and travel. am ... Doizerodoi Doizerodoi Hello. Recent am participat la programul Work and Travel. Am ajuns in america printr-o agentie (cu rol de mediator) care a luat la randul ei contact cu ... (vezi toată discuția)
Șanse invocare incompatibilitate relativă judecător - doresc angajarea unui avocat specializat in civil Andrei Stoica Andrei Stoica Doresc angajarea unei doamne/domn avocat, care sa fie specializat(a), cu adevarat, in domeniul dreptului CIVIL. Sunt parat intr-un dosar civil cu obiect ... (vezi toată discuția)