avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am obtinut prin uzucapiune drep de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am obtinut prin uzucapiune drep de proprietate impreuna cu sora ...

Am obtinut prin uzucapiune drep de proprietate impreuna cu sora mea. Am declarat terenurile din SC la primarie. Cum declar acum terenurile pe care la administrez/folosesc eu, la registrul agricol al primariei (eu folosind din fiecare parcela 1/2 ) din teren. Cum trebuie sa declar acest lucru la Primarie, (pana la finalizare partaj, actiune aflata deja pe rolul instantei de jucdecata) pentru ca sora mea vrea sa declare ca lucreaza toate terenurile???

Alte discuții în legătură

Prin uzucapiune am obtinut terenuri impreuna cu sora mea. cum ... vivians vivians Prin uzucapiune am obtinut terenuri impreuna cu sora mea. Cum se va trece in registrul agricol fiecare parcela de teren, fiind 2 proprietari si doua partide ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-au decedat ambii parinti. suntem 2 mostenitori. ... vivians vivians Buna ziua. MI-au decedat ambii parinti. Suntem 2 mostenitori. Cum declar la registrul agricol ca folosesc terenul parintilor? Nu am deschis procedura ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren bibinelu bibinelu Am cumparat un teren intravilan. In momentul in care am ajuns in fata notarului pentru incheierea contractului de vanzare - cumparare s-a constatat ca de fapt ... (vezi toată discuția)