avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prin uzucapiune am obtinut terenuri impreuna cu sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prin uzucapiune am obtinut terenuri impreuna cu sora mea. Cum ...

Prin uzucapiune am obtinut terenuri impreuna cu sora mea. Cum se va trece in registrul agricol fiecare parcela de teren, fiind 2 proprietari si doua partide ce se vor deschide in registrul agricol al primariei?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:03, 30 Decembrie 2022
După ce veți face partajul și veți împărți terenurile.
Pana atunci, tot ce ați dobândit prin sentința civila este în coproprietate indiviza.
sa inteleg faptul ca in registrul agricol al primariei se trece o singura partida cu 2 coproprietari?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am obtinut prin uzucapiune drep de proprietate impreuna cu sora ... vivians vivians Am obtinut prin uzucapiune drep de proprietate impreuna cu sora mea. Am declarat terenurile din SC la primarie. Cum declar acum terenurile pe care la ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Impreuna cu verisorii mei am un teren extravilan, situat pe trei parcele, impartit aleatoriu, in sensul ca o bucata are 6000 mp, alta 6,4 ha, alta ... (vezi toată discuția)