avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deduceri contribuții sociale la avocati?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deduceri contribuții sociale la avocati?

Bună ziua!
Conform legislației fiscale actuale, este contribuția socială plătită în sistemul propriu de asigurări sociale o cheltuială deductibilă pentru impozitul pe venit din activitatea de avocat? Dar CASS-ul?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deductibilitate sau nu DaviAndrei DaviAndrei Buna ziua, am un pfa unde pt anul 2018, cas-ul l-am considerat cheltuiala deductibila, pe cand : cass, impozit pe profit si plata tva-ului le-am trecut pe ... (vezi toată discuția)
Cass la contract de inchiriere Galadriel75 Galadriel75 Pana sa vina decizia de impunere pentru un contract de inchiriere locuinta, care ajunge, de obicei, dupa primul trimestru, merg sa platesc impozitul si cass-ul ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitortva, completare decl. 200 ivanescustefan ivanescustefan Buna ziua, Am un PFA neplatitor de TVA la care se platesc doar impozit si CASS. Este prima data cand trebuie sa completez declaratia 200 si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)