avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Nu stiu daca este buna sectiunea, asa ca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Nu stiu daca este buna sectiunea, asa ca rog sa fie ...

Buna seara,

Apel telefonic ascultat.
Nu stiu daca este buna sectiunea, asa ca rog sa fie mutat unde trebuie.
Zilele trecute am avut o convorbire telefonica pe whatsapp cu o persoana care m-a apelat. Convorbirea a fost doar audio.
Astazi cand m-am uitat in lista de apeluri efectuate de pe whatsapp am observat ca apelul cu acea persoana de fapt a fost un apel in grup. Practic am fost 4 persoane in acea discutie dar nici macar o clipa nu mi-a fost adus la cunostinta prezenta celorlate 2 persoane participante la convorbire si nici nu am fost anuntat ca in discutie mai sunt si alte persoane prezente.
Ce pot sa fac? Este normal? Ce drepturi mi se incalca?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
PaulHu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:45, 19 Iulie 2023
depinde de scopul, continutul si participantii la convorbire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel telefonic ascultat fara acordul meu. in urma cu cateva zile ... PaulHu PaulHu Apel telefonic ascultat fara acordul meu. In urma cu cateva zile am constatat in lista de apeluri audio de pe whatsapp un apel de tip conferinta. Nu am ... (vezi toată discuția)
Telefon ascultat? razvanmdlp razvanmdlp Buna ziua! De cateva zile mi se aude telefonul cu ecou. Am introdus cartela in alt telefon si observ ca se aude la fel. Am un prieten peste care a intrat ... (vezi toată discuția)
Ce sanse as avea in instanță Andrioaiei Ciprian Andrioaiei Ciprian Bună Ziua! Ma numesc Andrioaiei Ciprian Cătălin si locuiesc în orasul Codlea, Judetul Brasov. În luna Septembrie 2017 m-am angajat in regim part time pe ... (vezi toată discuția)