Am chemat în instanță Casa Județeană de Pensii.Am primit prima citație în febr. ,ptr.03.apr. Din cauze obiective,nu m-am putut prezenta,fiind primul termen am presupus că se va amăna.Nu am solicitat judecare în lipsă.Cauza a fost suspendată,și ptr.faptul că am mai avut un termen pe 16.ian,termen ptr care nu am fost citat și care s-a amănat-lipsă procedură cu reclamantul..Este legal așa ceva? Mulțumesc!
Puteți solicita repunerea pe rol.a cauzei în termen de 6 luni de la data suspendării.Acestea sunt surprizele cu care justitiabilii se trezesc atunci când nu apelează la av pt a fi reprezentați sau măcar pt a le redacta corect acțiunile.Solutis instantei e corecta atât timp cât nici dvs nici partea adversa nu ați cerut judecarea în lipsa..
Exact asta a făcut instanța pe 16.01.Nu am fost citat,în consecință nu aveam cum să ghicesc că am termen,nu m-am prezentat ptr.că nu știam și instanță a amănat cauza,ptr.03 apr.,cănd a suspendat-o.Oricum,mulțumesc!Am făcut cerere de repunere pe rol,și am un nou termen pe în oct.Pace!
Repunere pe rol
mariazet45
buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)