avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare proces cu Casa de Pensii.Am primit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare proces cu Casa de Pensii.Am primit ...

Am chemat în instanță Casa Județeană de Pensii.Am primit prima citație în febr. ,ptr.03.apr. Din cauze obiective,nu m-am putut prezenta,fiind primul termen am presupus că se va amăna.Nu am solicitat judecare în lipsă.Cauza a fost suspendată,și ptr.faptul că am mai avut un termen pe 16.ian,termen ptr care nu am fost citat și care s-a amănat-lipsă procedură cu reclamantul..Este legal așa ceva? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cancel Alous , utilizator 09:13, 20 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce vă întoarceți de la 3-aprilie la 16-ianuarie`??

Instanța va acordat o șansă pentru 3-aprilie.
Nu se amână procesul dacă partea interesată nu se prezintă la primul termen.

Ați pierdut acest proces, și gata.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți solicita repunerea pe rol.a cauzei în termen de 6 luni de la data suspendării.Acestea sunt surprizele cu care justitiabilii se trezesc atunci când nu apelează la av pt a fi reprezentați sau măcar pt a le redacta corect acțiunile.Solutis instantei e corecta atât timp cât nici dvs nici partea adversa nu ați cerut judecarea în lipsa..
Exact asta a făcut instanța pe 16.01.Nu am fost citat,în consecință nu aveam cum să ghicesc că am termen,nu m-am prezentat ptr.că nu știam și instanță a amănat cauza,ptr.03 apr.,cănd a suspendat-o.Oricum,mulțumesc!Am făcut cerere de repunere pe rol,și am un nou termen pe în oct.Pace!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol mariazet45 mariazet45 buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Suspendare - repunere pe rol maurel maurel Buna ziua , am proces civil deschi din 2011 ,pe parcurs a fost suspendat , s-a dat decizie trib. irevocabila folosita la repunerea pe rol a doua oara in 2014 ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)