avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare - repunere pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare - repunere pe rol

Buna ziua , am proces civil deschi din 2011 ,pe parcurs a fost suspendat , s-a dat decizie trib. irevocabila folosita la repunerea pe rol a doua oara in 2014 -cu solicitarea " punerea pe rol " am ptrimit citatie stabilind termen de judecata instanta de judecatorie - prima imnstanta .
Dupa cca 6 sedinte de judecata - amanarea cauzei l Pe 03 decembrie se stabileste termen ptr pronuntare cauza ! SURPRIZA ptr mine se amana cauza ptr 21.01.2016 pe motiv de " punere in diacutie exceptiea lipsei procesuala pasiva a paratului si punerea pe rol a cauzei ?? !
Cum este posibi sa se puna pe rol dupa ce s-au tinut cca5 sedinte ??? ce se ascunde ,oare.

Alte discuții în legătură

Casare cu retinere - hotarare definitiva. cale de atac? lex2013 lex2013 Obiectul cauzei - accesiune imobiliara artificiala Prima instanta(judecatoria), in etapa cercetarii judecatoriesti, nefiind invocate exceptii(nici din ... (vezi toată discuția)
Intrebare - proces dreptul muncii/cheltuieli de judecata ficgo ficgo Buna ziua, Ma numesc Felix si am avut un lung sir de procese cu un inspectorat scolar (reprezentantul ISJ - inspectorul general de atunci, momentan este ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces cu casa de pensii.am primit ... Cancel Alous Cancel Alous Am chemat în instanță Casa Județeană de Pensii.Am primit prima citație în febr. ,ptr.03.apr. Din cauze obiective,nu m-am putut prezenta,fiind primul ... (vezi toată discuția)