avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prin sentință civilă pronunțată de instanța de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prin sentință civilă pronunțată de instanța de fond am ...

Prin sentință civilă pronunțată de instanța de fond am fost obligat să plătesc cheltuieli de judecată, onorariu avocat în sumă de 2.000 lei. Am făcut apel împotriva acestei sentințe civile și prin decizia civilă a instanței de apel am fost obligat să plătesc cehltuieli de judecată, onorariu avocat în sumă de 1.000 lei, în apel redus. Decizia este definitivăși prin această decizie a rămas definitivă și sentința civilă. Ce sumă plătesc ca și cheltuieli de judecată, 2.000 lei sau 1.000 lei, ori ambele sume în total 3.000 lei. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ceciliabraek@gmail.com , utilizator 15:47, 22 Iulie 2023
Dacă instanța a respins apelul și v-a obligat la plata a 1000 lei cheltuieli de judecată, atunci trebuie să achitați 3000 lei.
MULȚUMESC
Din moment ce ati pierdut atat in fond, cat si in apel, veti avea de achitat cheltuielile de judecata (respectiv onorariu de avocat) pentru ambele cai, adica 3.000 lei in total.
MULȚUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în recurs ContSters271857 ContSters271857 daca se dau de instanta de judecata cheltuieli cu avocatu 100 lei la tribunal iar la recurs scrie definit si irevocabil 1500 cheltuieli cu avocatu trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri din executare silită vicamircea vicamircea În data de 03.06, secţia I-A civilă a Tribunalului Timiş a întocmit minuta Deciziei nr.580/A/03.06.2015 pronunţată în dosarul nr.19369/325/2014. Pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita - mai multi parati muser1254 muser1254 Este vorba de un proces care a trecut prin toate fazele: fond, apel, recurs. Exista un reclamant si 4 parati. La apel, instanta a hotarat: \"Obligă ... (vezi toată discuția)