avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecatã stabilite ºi la fond, ºi în recurs

daca se dau de instanta de judecata cheltuieli cu avocatu 100 lei la tribunal iar la recurs scrie definit si irevocabil 1500 cheltuieli cu avocatu trebuiesc platiti si cei 100 de lei.unde pot gasi despre acest aspect.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:18, 16 Martie 2014
Hotararea care trebuie respectata este cea de recurs care este definitiva si irevocabila,deci cei 100 nu mai trebuie achitati.
Depinde de ceea ce a dispus instanţa. Scrieţi aici dispozitivele ambelor hotărâri judecătoreşti, fără date personale.
pe fond scrie :respinge actiunea principala formulata ......ca lipsita interes.respingecererea de interventie in interes propiu formulata de......obliga reclamantul sa plateasca intervenientei suma de 1000 lei.
la decizia curti de apel prin certificat de grefa urmatoru continutrespinge exceptia lipsei de obiect a actiunii,ca neintemeiata,respinge recursul ca neintemeiat. obliga recurentul la 1500 lei cheltuieli de judecata catre intimata....(onorariu avocat). irevocabila pronuntata azi.... ce suma am de plata de fapt intimata e de fapt intervenienta care imi solicita 2500 lei adica ambele sentinte . va multumesc
E normal. Partea adversă a cîştigat pe fond, deci sunteţi obligat să-i plătiţi cheltuielile pe care le-a făcut.

A cîştigat şi recursul, deci trebuie să-i achitaţi şi cheltuielile făcute în aceasta fază.
daca sunt un sindicat si nu am aceasta suma in cont ce pot face

Alte discuții în legătură

Revizuire ContSters206169 ContSters206169 20/01/2011 Încheiere Solutie: [u]respinge ca neintemeiatea cererea de repunere in termenul de exercitare a recursului respinge ca neintemeiata exc de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata s_ionut s_ionut am pierdut un proces iar la solutia pe scurt imi spune:Obligă intimata reclamantă la plata către recurenta pârâtă a cheltuielilor de judecată ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare speciala - hotarare care sa tina loc de act autentic asanacheromel asanacheromel Va rog : ce sanse sunt sa fie admisa o contestatie in anulare speciala la un recurs pronuntat de un Tribunal , in cazul in care instanta de recurs a anulat ... (vezi toată discuția)