am pierdut un proces iar la solutia pe scurt imi spune:Obligă intimata reclamantă la plata către recurenta pârâtă a cheltuielilor de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru plătită în recurs - 2561,5 lei. Irevocabilă. in afara de aceasta suma credeti ca mai sunt si alte cheltuieli de judecata ?
Este posibil sa mai existe cheltuielile facute la fond, respectiv taxa de timbru si eventual onorariu de avocat. Pentru a va lamuri va trebui sa studiati sentinta de la fond.
Cheltuielile ar trebui achitate de buna voie intr-un cont bancar sau prin mandat postal. Daca nu o achitati este posibil sa o solicite prin executare silita si apoi platiti si cheltuielile de executare. Insa in acest caz vor trebui sa puna poprire pe venituri si atunci vi se va retine 1/3 din salariu - deci oarecum platiti in rate (valabil daca nu aveti conturi bancare care sa poata fi poprite).
Drept la apel ...
ana123456
buna ziua ! tocmai am avut un proces cu o batrana la care am avut act de donatie cu uz fruct viager(doar sa o ingropam). procesul s-a terminat dar batrana nu a ... (vezi toată discuția)