avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă un dosar penal a fost clasat abuziv de PARCHET, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă un dosar penal a fost clasat abuziv de PARCHET, iar judecătorul ...

Dacă un dosar penal a fost clasat abuziv de PARCHET, iar judecătorul de cameră preliminară a respins cererea de redeschidere a dosarului penal și restituirea dosarului la POLIȚIE pentru completarea cercetărilor și administrarea tuturor probelor solicitate, cine mai are competență pentru redeschiderea dosarului penal și unde mă pot adresa cu cerere în acest sens.
Cel mai recent răspuns: ceciliabraek@gmail.com , utilizator 15:58, 22 Iulie 2023
Nu mai aveți altă cale. Eventual, CEDO, dar nu vă repară cauza.
În speța sesizată este vorba despre o persoană, care, fără ca să fie proprietară întrun bloc, fără să fie membru al asociației de proprietari, conform art.2 lit.o din Legea nr.196/2018 și fără ca să fie președinte al asociației de proprietari, conform art.56 alin.1 din Legea nr.196/2018, a semnat nelegal acte, documente și contracte în numele asociației de proprietari, ca baneficiar, ca președinte al asociației de proprietari, uzând de acestea împreună cu ceilalți din conducerea asociației, complici la aceste fapte, cauzând și prejudicii asociației prin luare de bani din fondul de reparații, în interes personal. S-au efectuat cercetări pentru faptele de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și delapidare, iar polițistul, procurorul de caz și judecătorul de cameră preliminară au specificat că nu există nicio faptă. Ce demersuri legale se pot face pentru redeschiderea dosarului penal? Unde mă pot adresa în acest sens.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de parchet, unde ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de PARCHET, unde se poate depune cererea pentru redeschiderea dosarului penal? Se depune la aceeași unitate de ... (vezi toată discuția)
La o asociație de proprietari, o persoană care nu face parte ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com La o asociație de proprietari, o persoană care nu face parte din asociația de proprietari, nu este proprietară în acel bloc, nu este membru al asociației ... (vezi toată discuția)
Citatie la judecatorie pentru redeschiderea urmaririi penale- consecinte panduri11 panduri11 Am primit o citate sa ma prezint la judecatoriea Medgidia , intr-un dosar cu obiectul confimare redeschidere urmărire penală art.335 alin. 4 NCPP, nu stiu la ... (vezi toată discuția)