avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mii de scuze. EU am găsit o soluție la problema mea, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mii de scuze. EU am găsit o soluție la problema mea, în felul ...

Mii de scuze. EU am găsit o soluție la problema mea, în felul meu dar ar vrea notarul:în cartea funciara am apartamentul, și terenul acesta fiind cu sulte. Din anumite probleme cu creditorii, vreau sa vând terenul, DAR, sulta ramina pe apartament. Apoi când vor creditorii eu sa le dau sulta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:38, 19 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti vinde, pana ce nu radiati sultele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am în carte funciara trecute apartamentul, +un teren cu sulte ... linianam383@gmail.com linianam383@gmail.com Am în carte funciara trecute apartamentul, +un teren cu sulte neplătite. Nu pot sa vând sa le dau banii, Se poate, dar nu știu cum, sa ramina sutele pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartamnt cu sulta prin credit prima casa se poate? kip_as kip_as buna ziua , am o intrebare , vreau sa vand un apartament prin credit prima casa .Apartamentul care doresc sa l vand suntem doi proprietari si o sulta ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sulta ion panaite ion panaite Buna ziua tuturor ! As dori si eu un ajutor va rog. Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)