avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am în carte funciara trecute apartamentul, +un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am în carte funciara trecute apartamentul, +un teren cu sulte ...

Am în carte funciara trecute apartamentul, +un teren cu sulte neplătite. Nu pot sa vând sa le dau banii, Se poate, dar nu știu cum, sa ramina sutele pe apartament. SA pot vinde terenul, sa plătesc sultele?? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:41, 19 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, gasiti cumparator, faceti un precontrct, va da avans, platiti sultele , radiati sarcina si vindeti.
E important sa va dea declaratie ca au primit sultele si ca nu mai au pretenții.
Da e simpla procedura. Totuși vreau sa știu dacă și varianta ca sulta sa ramina pe apartament. Nu pe teren asa voi vinde mai repede. Mulțumesc.
nu exista, aveti sarcina pe amndoua imobilele. creditporii pot fi de acord cu radierea
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sulta ion panaite ion panaite Buna ziua tuturor ! As dori si eu un ajutor va rog. Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)
Prescriere sulta CarlaG CarlaG Buna ziua, Am o decizie irevocabila in urma careia mi s-a atribiut intregul teren (pe care il aveam impreuna cu o ruda mai indepartata) cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)