avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,indemnizația este aceeași suma in fiecare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,indemnizația este aceeași suma in fiecare luna sau ...

Buna ziua,indemnizația este aceeași suma in fiecare luna sau diferă de zilele lucrătoare .Menționez ca eu iau aproape in fiecare luna diferit ,este normal ?va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 19 Iulie 2023
Despre indemnizatie este vorba|?
Da va rog ,dacă știți sa îmi Spune-ți
V-am intrebat despre care indemnizatie este vorba.. de somaj, pentru CCC, de handicap, de concediu medical etc. ..
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Indemnizație creștere copil
Este aceeasi in fiecare luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni) Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua,am si eu o intrebare,am depus azi concediul medical dupa somaj,dar nu mi-au zis cand vine,decat ca vine tot prin posta! Intrebarea mea este: vine ... (vezi toată discuția)
informatii drept de solicitare ajutor de somaj rrramor rrramor Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind dreptul de a depune un dosar pentru somaj: - angajata la 11 februarie 2008 pana la 08 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical adrianasef adrianasef Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil din 7 aprilie , concediu care se va incheia in ianuarie cand copilul va face un an. In aceasta perioada am fost ... (vezi toată discuția)