avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De doi ani santem inundați succesiv în baie; ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De doi ani santem inundați succesiv în baie; proprietara apartamentului ...

De doi ani santem inundați succesiv în baie; proprietara apartamentului superior spune că nu e de la ea. Inundația a afectat și instalația electrică,punandu- ne viața în pericol. Administratorul și președintele nu ne ajută. Ce mă sfătuiți,va rog?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:22, 19 Iulie 2023
Initial este necesar sa clarificati statutul instalatiei unde exista defectiunea care a generat inundatia
Poate fi vorba despre instalatie individuala raspunde proprietarul sau instalatie parte comuna raspunde asociatia de proprietari
Solicitati acordul proprietarului de la etajul superior sa permita accesul unei persoane specializate care sa poata concluziona statutul instalatiei la nivelul careia exista defectiunea si astfel veti cunoaste impotriva cui puteti sa va ridicati cu pretentii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stau intr un bloc cu 4 etaje vecinul de deasupra a făcut modificări ... Claudia1477 Claudia1477 Buna ziua,stau intr un bloc cu 4 etaje Vecinul de sus,eu fiind la parter. A făcut modificări neautorizate in baie iar in urma acestora ma inunda des,am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), ... GabM GabM Buna ziua, In cazul unui apartament, nelocuit (aflat la etj 3), neasigurat, dar inundat grav din cauza infundarii instalatiei de scurgere/canalizarii de la ... (vezi toată discuția)
Nu ma inteleg cu propietarul de la etaj Iancu Gherghina Iancu Gherghina Buna ziua. Locuiesc la partner, si curge la baie de la etaj si locatarul nu vrea sa remedieze problema .Un sfert din perete este ud .In aceasta situatie , cui ... (vezi toată discuția)