avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme CEZ OLTENIA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme CEZ OLTENIA

In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot atunci am cerut sa mi se rezilieze contractul,insa se pare ca nu au facut-o.Acum 2 zile am primit o instiintare de la o firma de recuperare cum ca as avea de platit suma de 400 RON.Dupa mii de telefoane la CEZ Oltenia am aflat ca noii proprietari nu si-au facut contract decat 6 luni mai tarziu si deci pt acea perioada trebuie sa platesc eu.Cum e posibil ca 6 luni de zile sa nu plateasca nimeni curentul si in acelasi timp sa nu-i debranseze?Ce ar trebui sa fac pentru ca nici nu mai stiu pe cine sa consider vinovat.Cez Oltenia ca nu mi-a reziliat contracul sau noii proprietari care n-au platit timp de 6 luni?Precizez ca eu locuiesc in alt
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 16:59, 28 Ianuarie 2010
Puteţi face dovada printr-un înscris că că aţi cerut la acea dată rezilierea contractului...dacă da nu sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerita......neputincioasa laura100 laura100 In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot ... (vezi toată discuția)
Refuz reziliere contract energie electrică Mihra Mihra Bună ziua! Am o problemă legată de rezilierea unui contract pentru energie electrică cu CEZ. Titularul de contract este decedat. Am anunțat, în calitate ... (vezi toată discuția)
Neplata facturilor ana2233 ana2233 Buna ziua. Am vandut un imobil acum 2 ani. In mod normal noii proprietari ar fi trebuit sa mearga la enel si sa rezilieze contractul pe numele lor. Dar ... (vezi toată discuția)