avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obținere a unei noi categorii daca am dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obținere a unei noi categorii daca am dosar penal

Salutare!
Recent am avut o căzătură cu motocicleta, si fiindcă am avut pasager mi s a deschis dosar penal cu vătămare corporală din culpă.
Momentan am drept de a conduce, cu dovadă înlocuitoare a permisului.
Întrebarea mea e, daca sunt programat la sală pt. a obține o nouă categorie pe permis mai pot merge sa susțin examenul dacă am dovadă valabilă?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Permis anulat - probleme de redobandire banica_24 banica_24 Buna ziua, in urma cu un an mi-a fost anulat permisul de conducere categoriile A, B, C pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)
cum as putea proceda in cazul retinerii abuzive a permisului de conducere olsenlaci olsenlaci Buna Ziua, Va rog sa ma ajutati intr-un caz de retinerii a permisului de conducere. Un agent rutier mi-a retinut permisul 15 de zile intrucat sustinea ca am ... (vezi toată discuția)